Theo Papa Konyhája

Theo Papa Konyhája

VN:RO [1.9.0_1079]

VN:RO [1.9.0_1079]

csak házhozszállítás
Pizzarendelés: 1/ 479-0479

Hozattál már pizzát a Theo Papa Konyhájából? Mi a tapasztalatod? Ez egy klassz hely, vagy inkább felejtős?

Oszd meg a tapasztalatodat, akár egy értékeléssel (osztályozással), akár egy hozzászólással!

Gyors értékelés – csak 3 klikk és kész – értékeld Te is Theo Papa Konyháját!

VN:F [1.9.0_1079]
Pizza házhozszállítás
Pizza:
Házhozszállítás:
Értékelések átlaga: 3.4/ 5 (60 értékelés alapján)

Részletes, alapos értékelés – értékeld Te is ezt a pizzaszállítót!

VN:F [1.9.0_1079]
Pizza házhozszállítás
Pizza:
Csomagolás:
Pizzafutár:
Gyorsaság, pontosság:
Ár/ érték arány:
Értékelések átlaga: 5.8/ 10 (56 értékelés alapján)

Pizzériák Budapesten: Budapesti pizzériák
Pizza rendelés Budapesten: Pizza rendelés Budapesten
Pizza-PizzériaEgyedi keresés

15 hozzászólás érkezett a “Theo Papa Konyhája”-hoz

 1. Jó napot kivánok. Mindenden elismerésem-a tevékenységükkel szemben. Viszont eggyuttal meg ragadom az alkalmat-és mint volt dolgozó-ismét szeretnék-jelentkezni a pidza szakács állásra. Amennyiben meg voltak velem elégedve. Válaszát meg köszönöm. üdv: Orsós Ferenc. tel: 06702117196

 2. KURVÁRA KI VANNAK KAPCSOLVA !!!!

 3. Ha még egyszer ilyen BÜDÖS NÁTHÁS TETVES CIGÁNYT alkalmaztok mint ez az undorító véglény Orsós (lsd. első hozzászólás), akkor SOHA TÖBBET NEM RENDELEK TŐLETEK és minden barátomat lebeszélem rólatok.

  Nem akarom, hogy a kajámat egy utolsó féreg CIGÁNY csinálja!!!!

 4. NAGYSÁGOS ÚR!!!!!! Igen jó lenne, ha az ilyen hozzászólásokat mellőzné….!!!!

 5. A diszpécser viselkedése nem megfelelő a munkája elvégzéséhez! zenélés, megy illem nem! Én számlámon más csinál!a magnó illemtudóbb !!!!!

 6. De jóó,hogy nem tudtam rendelni,a többi commenteket vissza nézve.

 7. Egy barátom dolgozott náluk, amit mesélt a konyháról, ami ott folyik, azt jobb ha megse tudjátok, mert kifordulna a gyomrotok.
  Senkinek se ajánlom.

 8. Ne merészeljetek cigányozni mert a feleségem is az!!! Nagy Bálint vagyok a speedshop zrt. operatív igazgatója.

  Akinek baja van a cigányokkal velem gyűlik meg a baja rohadt nácik!!!!!

  +36703681887
  balint.nagy@speedshop.hu

 9. Krvára éhezek!!! Nem lehet 12 után a tetves újpestre rendelni lóf@szt sem ,csak ilyen fost,de az se működik,hol a picsában vagyok tanyán?! Baz d+ papa!!!!

 10. A futár egy utolsó paraszt, úgy állt meg a házunk előtt, hogy nem tudtam behajtani a kapun, aztán amikor végre előkerült még neki állt feljebb és minősíthetetlen hangon kezdett káromkodni meg fenyegetőzni. Amikor rendőrt akartam hívni akkor rögtön elhajtott.
  Az ilyeneknek nem szokott még jogosítványa se lenni. Valószínűleg ennek a brigantinak se volt.

 11. @: egyél szart te tetűláda fostalicska speedes buzi. szarjál teós pizzát te is meg a feleséged is. csak egy segédmunkás szar fos vagy. cigus nocses buzifos szarok vagytok

 12. nyomorult görény theodiszpécser-baszod felvenni azt a fos telefont.ha meg felveszed véletlenül akkor nyegle fos kurv@ vagy.sohatöbbet nem rendelek,és mindenkit lebeszélek.

 13. Hello!
  Nem értem, hogy minek kell itt, ilyen undorítóan beszélni.
  Én többször is rendeltem, és soha egy rossz szavam sem lehetett. Időben megjött, finom volt és meg a futár sem volt köcsög. Úgyhogy, nem kell felkapni a vizet. Gondoljatok bele, lehet, hogy a futárnak, valami baja volt. Nem kell azonnal Kurva anyázni. Nyugi gumi. Na viszlát! Üdv.: Cicuscraft

 14. Hello!
  Nem értem, hogy minek kell itt, ilyen undorítóan beszélni.
  Én többször is rendeltem, és soha egy rossz szavam sem lehetett. Időben megjött, finom volt és meg a futár sem volt köcsög. Úgyhogy, nem kell felkapni a vizet. Gondoljatok bele, lehet, hogy a futárnak, valami baja volt. Nem kell azonnal Kurva anyázni. Nyugi gumi. Na viszlát! Üdv.: Cicuscraft

 15. Én egyszer rendeltem tőlük ételt, szörnyű volt, dohos a máglyarakás meg ilyenek, kárpótlásul kaptam egy pizzát (nagyon udvariasak voltak, az tény). Akkori panaszlevelemből idézet (a kárpótláspizza leírása):

  “Hidegen érkezett eleve. A szélén a tészta két centi vastag. Kukorica azért van rajta, mert kértem egy extra kukorica feltétet (ez bele van…ööö…dobva egyben a közepébe), amúgy bébikukoricával van hirdetve, amiből van is rajta 2 db 1,5 centi hosszú példány, alig lehet észrevenni.

  A “mexikói fűszerezésű paradicsomszósz” egy vékony réteg paprikás vízízű jellegtelen dolog, beivódva a tésztába, a rádermedt jéghideg sajt biztos, hogy nem mozzarella, lila hagyma egy szál sincs rajta, a háromszínű kaliforniai paprika, az a következő: egy darab pirosas és egy darab zöldes foszlány, meghatározhatatlan eredettel (jobb híján feltételezem csak, hogy ezek akartak a “kaliforniai paprikák” lenni), a hús az valami ázott, nedves, rostjaira szétesett cucc és az egésznek rémes mellékíze van.”

Te mit gondolsz? - Oszd meg velünk a véleményed!
pizzaportál2Finom pizzaPizza-Pizzéria
Pizzarendelés
Online pizzarendelés
Álomlány
pizzaportál2
pizzaportál1
Pizza akciók
Pizzareceptek
Pizzarendelés éjszaka
Finom pizza