Pizza Forte

Pizza Forte

VN:RO [1.9.0_1079]

VN:RO [1.9.0_1079]

csak házhozszállítás
Pizzarendelés: 1/ 388-3333

Rendeltél már a Pizza Fortétól pizzát? Mi a tapasztalatod? Ez egy klassz hely, vagy inkább felejtős?

Oszd meg a tapsztalatodat, akár egy értékeléssel (osztályozással), akár egy hozzászólással!

Gyors értékelés – csak 3 klikk és kész – értékeld Te is ezt a pizzaszállítót!

VN:F [1.9.0_1079]
Pizza házhozszállítás
Pizza:
Házhozszállítás:
Értékelések átlaga: 4.1/ 5 (64 értékelés alapján)

Részletes, alapos értékelés – értékeld Te is ezt a pizzaszállítót!

VN:F [1.9.0_1079]
Pizza házhozszállítás
Pizza:
Csomagolás:
Pizzafutár:
Gyorsaság, pontosság:
Ár/ érték arány:
Értékelések átlaga: 8.0/ 10 (69 értékelés alapján)

Pizzériák Budapesten: Budapesti pizzériák
Pizza rendelés Budapesten: Pizza rendelés Budapesten

Pizza-PizzériaEgyedi keresés

16 hozzászólás érkezett a “Pizza Forte”-hoz

 1. [...] Pizza házhozszállítás értékelése: Pizza Forte [...]

 2. Az imént érkezett meg a megrendelt pizza. 45cm -es húsimádó. Papír vékonyságú tésztával kaptuk. A pizzát kenyérrel lehetett megenni, mert folyt róla a zsír, amit a még palacsintának is vékony tésztával lehetetlen lett volna megemészteni.
  Felhívtam őket, azt a választ kaptam, hogy nem gép nyújtja a tésztát, így kis formai külömbségek előfordulhatnak. Mosdtam, hogy ez nem kis eltérés, mivel papírvékony a tészta. A hölgy azt mondta, visszahív. Vissza is hívott, és felajánlotta, hogy küld másikat, én pedig küldjem vissza a vékonyat. Erre már nem került sor, mert a gyerekek közben nekiláttak kenyérrel megenni.
  Soha többet nem rendelek a Forte Pizzától!
  Ti se tegyétek!
  Csupa —————–

 3. 3,600 forint értékben adtunk le rendelést, 2×32″ es pizzára meg egy görögsalátára.

  + Extra olivabogyó az egyik pizzára.

  Nagyon nem a legolcsóbb pizzéria. Elég gyorsan kihozták, de miután megkapta a pénzt és a 400 forint borravalót a futár, közölte, hogy a görög saláta lemaradt és félórán belül hozza.

  Nos miután megettem a pizzám (ami tényleg finom volt), jöttem rá, hogy 1darab olivát nem láttam rajta, de a blokkon azért ott szerepelt:

  200ft olajbogyó

  Meghozták a görögsalátát is, és elnézést kért, aztán elment.

  Legalbb hozott volna valami extra dolgot, amiért elcseszték az ebédünket, ugyanis a görög salátát a pizzához ettük volna, most 6órája rohad a hütőben, éhesek voltunk… de a saláta magában már nem az igazi.

  4rongy…

  A szánalmas az egészben, hogy máshol nem 2000 egy pizza hanem 890ft. És ha azok késnek 10percet adnak ajándékot, vagy ha elcseszik hoznak egy bónusz pizzát, itt meg csak bocsi és levan rendezve.

 4. Szerintem is nagyon el vannak szállva maguktól,holott nem épp a legjobb minőségű alapanyagokból dolgoznak.Közel sem.Hogy a rendelésfelvétel minőségéről és összeszedettségéről ne is beszéljünk.Felháborítónak tartom Én is,hogy minden tévedés 1 bocsival el van intézve.A gond ott lehet,hogy baromira nem szervezett a munkájuk,folyamatos káosz van náluk.Mindig ez a kifogás.De kérdem Én,ha valaki több pizzériát működtet,miért nincsen kellőképpen felkészülve 1-1 húzosabb napra megfelelő alkalmazotti és eszközbeli háttérrel?Azt kell mondjam,ez amatőrségre vall.Csatlakoznék az Előttem szólókhoz.

 5. @:

  Én pont a vékony tésztája miatt szeretem a pizza Forte-t.Lehet rendelni normál,és Itáliai pizzatésztával is.

 6. En mindig pizza forte-s pizzat rendelek! 99%-ban elegedett vagyok a hazhozszallitassal, etelek minosegevel, izevel es az arral is.A normal tesztat szoktam rendelni, mert az italiai nekem is nagyon vekony.Az operatorok is nagyon kedvesek, nem rontottak el meg soha a rendelesem.Koszonom, most is rendelek gyorsan egy finom pizzat!Es minden ismerosomnek Titeket ajanlak, ha rendelni akar.

 7. Egy pizzás feljegyzése:
  Magyarországon is kezd elterjedni az a szemlélet, hogy mindenki ember, csak a pizzasütő, a diszpécser, és a pizzafutár nem…
  Ha hívsz egy szerelőt, vagy bármilyen “mestert” elfogadod annak a tarifáját, mert örülsz, hogy kiérkezett a megbeszélt napszak után egy-két órával,természetesen 6-8000 Ft kiszállási díj ellenében.
  Vártál rá fél napot, kifizettél egy sapka pénzt, majd tördeled a kezed, hogy mennyi borravalót kell adnod, hogy nehogy megsértsd. Eljön az este, mikor hazamész, kiderül hogy a mester nem csinált semmit, és Te meg a családod ül a hideg lakásban, mert a kazánodat is elkúrta. (Ez ma már nem számít csúnya szónak, ugye?)
  Az orvosnál ugyan így viselkedsz. Nem mersz kopogni, hanem ülsz az ajtó előtt, mint egy kutya, hallod, hogy bent nevetgélnek. Elhatározod, hogy “most aztán megmondod neki”.
  De mikor nyílik az ajtó ajkadra hamiskás mosolyt erőltetsz, nehogy észre vegye dühödet a DOKTOR ÚR ( aki mellesleg az állam -tehát a Te pénzeden heréskedik-és tanul- 7-10 évig.
  Vizsgálat után zsebébe gyűrsz néhány izzadt ezrest, otthon beveszed az általa felírt méreg drága gyógyszert, amitől befosol, kiütésed lesz, megjön a mensesed, Visszamész egy hét múlva, mert addíg szabadságon van, és a story kezdődik elölről.
  Minden napi sérelmeid után már nincs kedved semmihez, mert megaláztak, kifosztottak, és éhes vagy….mint a farkas…
  Igazán nem is tudod, hogy mit szeretnél enni, mert már görcsben a gyomrod, és egyébként is már csak néhány gyűrött étkezési jegyed van, pár forint kíséretében.
  Az időt még húzod, mert úgy emlékszel, hogy valamelyik zsebedben elrejtettél néhány ezrest… De nem az orvos! Hű tényleg! bassza meg!
  A gyerek üvölt, az embered ugat, hogy éhes, de közben a haverjával beszéli meg a meccset telefonon, kezében sör. A kezed remeg az agyvérzés kerülget.
  Vége. Hol az a rohadék szórólap? Hol az a szemét?
  Kidobtam! A kurva életbe! Kidobtam, mert elhatároztam, hogy főzni fogok, meg sütni. Együtt a családdal. Tényleg. Meg is beszéltük..
  Csirke paprikás, ahogy anyám készítette, nokedli, saláta. No meg rétes. Mert az egyszerű…
  Merengésedet üvöltés szakítja meg. A kisebbik gyereked felborult, olyan
  éhes. A magán óvodában nem ette meg a reform konyha remekét, mert allergiás az azerbajdzsáni bodzára, meg a kirgiz hárs magjára. Peche volt.
  A mai menü azerbajdzsáni bodza leves volt kirgiz jércével, ami köztudottan kirgiz hárs magot is tartalmaz…
  Már-már a sírás kerülget, az idegeid pattanásig feszülnek…
  20óra 30′ Eszedbe jut a telefonszám. És megvaaan!
  Most hívom a pizzást…….
  Nekem is mennem kell. Folyamatosan csörög a telefon. De nincs kedvem semmihez. Ma voltam orvosnál, no meg az a rohadt szerelő!
  Azért sem veszem fel a telefont. Dögöljön mindenki éhen. Nekem koplalnom kell, meg amúgy is megfagyok, mert nincs fútés…

 8. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nekem se a pizzafutárral van gondom, mert inteligens, illedelmes fiatal ember volt. A diszpécser nővel viszont annál több a gond, azt gondolja magáról,hogy ő a főnök és olyan stílust enged meg ,hogy az felháborító. nem elég,hogy hibázik,de még neki is áll feljebb. Kezdjük ott nem “Szkrucsik” a nevem. Érdeklődtem a pizzafeltétekről, és olyan stílusban válaszolt, mintha nekem kötelező lenne tudnom hogy milyen feltétet árulnak ők. Könyörgöm minek van ott hogyha nem azért hogy segítsen??????????? Jobb pizzériákban már egy ilyen ember nem dolgozhatna.

 9. Rendeltem már párszor a Pizza Fortétól pizzát eddig nem is volt gondom velük …eddig! ma ugyanis rendeltem egy 32 cm pizzát ami tele volt hajszálakkal nem egy kettővel! hanem tényleg sok volt benne.A kislányom vette észre szegény el is hányta magát.Felháborodva felhívtuk a diszpécser hölgyet aki elkezdett össze vissza kapcsolgatni a telefont mondván kapcsolja az illetékest.A vége az lett, hogy csak várakoztattak és azután letették a telefont.Soha az életben nem rendelek tőlük semmit!Kérek mindenkit ti se tegyétek!(még csak elnézést se kértek)

 10. Kedves Krucsik Zs.
  Szerinted a diszpécser nem ember? Nem hibázhat? Gondold el reggeltől estig ott ül és veszi a rendeléseket,persze ez a dolga. ezért fizetik. Sok esetben nem hallja a felét annak amit mond a rendelő, kérdezd meg a szolgáltatót miért is. Na bumm nem írta le pontosan a neved. De ő akkor is ott van, minden második rendelő úgy beszél mintha nehezére esne elmondania mit kér, minden negyedik rendelőnek nehezére esik elmondania hol lakik vagy harapófogóval kell egy adatot kihúzni. Pedig csak azért teszi fel a kérdéseket hogy megkapja a rendelő amit enni akar. Mert ha nem ér oda időben az a szerencsétlen futár aki azért nem találja mert nem mondta meg hogy B. lépcsőház, mindjárt kivel ordít??? A diszpécserrel. Nem tudod mit akarsz enni? Nézd meg. Nem tudod hol vagy? Kérdezd meg.Az a sokak által leszólt diszpécser kezel minden panaszt, veszi fel a rendelést, vele ordíthatsz, igaz ő nem ember, a telefon mögött egy gép ül. Hát Nem!!!

 11. Nekem jo tapasztalataim vannak 2. Egyszer a baratainknal ettunk egy csu lkos pizzat,egyszer En rendeltem es maximalisan meg voltunk mindennel elegedve!

 12. A múltkor egy általunk összeállitott pizzát rendeltem: csirkemell sonka kukorica vöröshagyma. Tele volt baszva – nem vicc – hagymával, csirkemell egy darab sem volt rajta…. mondjuk a hagyma sokkal olcsóbb, de erre meg akkor azt mondom, hogy a pizza forte (igen igy kis betüvel) húzza a pizzáját oda, ahová gondolom, nem rendelek innen többet, sztem Ti se tegyétek.

 13. Kinek a pap,kinek a papné…És nekem,a lánya….

 14. Az ételek minőségével nincsen gondom,a motoros futárok közül 1- el viszont nagyon is!Az izabella utcai üzletben dolgozik az a kék dobozos robogós barom,akinek a motorjának a hangja az egész környéket felháborítja,szándékosan felturbózott járgány,rezeg a parketta a 2.emeleti lakásomban amikor elmegy az utcán napjában 200 szor,az egész környék utálja már a pizzériát e miatt a gyökér miatt.A kerület fellélegezne ha kirágnák a francba…akkor talán én is rendelnék újra valamit,mert amióta itt dolgozik,inkább máshonnan rendelek.

 15. Szeretem a Pizza forte kajáit.Több százezerért rendeltem már.Ma bementem a lányommsl a Rákosi úti étterembe.A copfos,szürke márvànyfarmeres lánynàl bunkóbbat még nem láttam.Végig a telefonját nyomkodta,és ki tudtunk úgy jönni az étteremből hogy fel sem nézett belőle.Töbet nem megyünk oda ès nem hiszem hogy rendelünk.

 16. Régen jó volt, mostanság inkább gyorsfagyasztott pizzát mint a pizzaforte.

Te mit gondolsz? - Oszd meg velünk a véleményed!
pizzaportál2Finom pizzapizzaportál2
Online pizzarendelés
Pizzarendelés
Pizzareceptek
Álomlány
pizzaportál1
Finom pizza
Pizza akciók
Pizza-Pizzéria
Pizzarendelés éjszaka