Októberben indult új pizzarendelési portálunk

 

2009 októberben megnyitottuk új pizzarendelési portálunkat a Pizza-Pizzéria.hu-t.

Miért éri meg csatlakozni?

 

2 fő ok:

nagy forgalom >> sok vásárlás >> sok bevétel
kedvező feltételek

 
Bár mostanában az a hír járja, hogy már kifelé megyünk a válságból, azért gyanítom, hogy ezt az időszakot az Ön üzlete is megsínylette.

Vannak, akiknek felére-negyedére csökkent a forgalmuk a válság miatt.

Önnek mennyivel megy rosszabbul a bolt, mint mondjuk egy éve?

Ha Ön ugyanannyira, vagy még jobban nyereséges, mint tavaly, akkor csak gratulálni tudok. Ön vagy kivételesen tehetséges vagy kivételesen szerencsés.

Ebben az esetben olyan dolgot tudok ajánlani, ami tovább erősíti az Ön piaci pozícióját.

Ha azonban ahhoz a többséghez tartozik, akik megérezték a válságot a forgalom csökkenésével és a bevételek esésével, kínálok egy megoldást.

Egy megoldást, ami forgalmat és bevételt hoz, és csak utólag, a bevételek után kell fizetni érte (leszámítva egy minimális belépési díjat).

Érdekli?

Miért tudjuk a nagy forgalmat és ezáltal a sok bevételt Önnek garantálni?

Mit kínálunk Önnek?

nagy forgalom >> sok vásárlás >> sok bevétel
kedvező feltételek

Pizza-Pizzéria.hu

Nagy forgalom

Ön – teljesen jogosan – nagy forgalmat, sok vásárlást szeretne.

Mi pizza sütésben nem vagyunk annyira jók, de forgalom generálásban profik vagyunk.

A Pizza-Pizzéria.com-nak 2009 április elején még csak napi 50 egyedi látogatója volt, ma (2009. okt.) 1200-1400 fő látogatja (havonta 10-15%-kal nő az egyedi látogatóink száma).

Ebből kb. 900 fő kifejezetten pizzériát vagy pizza rendelési lehetőséget keres.

Ezt a nagy forgalmat eddig oda irányítottuk Önökhöz, hisz teljesen ingyen közzétettük az Önök címét, telefonszámát.

Ezt az ingyenes szolgáltatást (és minimális befektetésért a kiemeléseket) a továbbiakban is nyújtani fogjuk, viszont azoknak a látogatóinknak, akik készek a vásárlásra, könnyebbé és kényelmesebbé kívánjuk tenni a dolgát.

Kedvező feltételek

Minden más ételrendelési portálnál kedvezőbb feltételeket nyújtunk partnereinknek.
Egy minimális csatlakozási díj van csak, nincs havidíj és kedvezőbb a forgalmi díjunk is (%) másokénál.

1. helyek a Googleban

Magyarországon a Google az 1. számú böngésző, az emberek 95%-a ezt használja.

Érdemes megnézni, hogy azokra a kifejezésekre, amit a pizzát rendelni akarók használnak, kik vannak az élen.

Statisztikák bizonyítják, hogy az emberek 90%-a az első 10 találat közül választ.
Sőt, 60%-uk az első 3 találat közül választ.

Az Ön pizzériája elöl van a keresőben?

Ne olyan általános kifejezést nézzen, mint pl. a „pizza”, mert aki ezt írja be, az kereshet pizzareceptet és pizza történetet is.

A „pizzarendelés” szó már egy fokkal jobb, de még mindig elég általános, hisz lehet debreceni és győri is, aki ezt keresi.

Legjobb a városnév + pizzarendelés kifejezés, pl. „pizzarendelés Budaörs” vagy a főváros esetében még konkrétabban: pl. „pizzarendelés Budapest I. kerület”.
Aki ezt így beírja a böngészőbe, az vásárlási szándékkal keres az 1. kerületi pizzaszállítók közül. Őket kár lenne elszalasztani.

Önt hogyan tudják elérni azok, akik nem tudják a pizzériája nevét, de azon a helyen keresnek, ahova Ön szállít? Megtalálják a Googleban? Elöl?

Ha nemleges a válasz, akkor sincs veszve semmi, hisz általában az első helyeken vagy pizzarendelési portálok vannak, vagy pizzával kapcsolatos linkgyűjtemények, amikhez lehet csatlakozni.

Mi legtöbbször az 1. 2. és 3. helyen vagyunk a Googleban, és kész vagyunk az innen származó forgalmat átadni Önnek. (Hónapról hónapra javulnak az eredményeink, bár az 1. és 2. helyről már nehéz előre lépni :) )

Google 1. hely

Példák: A „pizzarendelés Budapest I. kerület kifejezés” 32 különböző változatát írtuk be a Googleba („pizza Bp. 1. ker” és társai) és 21 alkalommal mi vagyunk az elsők!

Erről itt van az az összehasonlító táblázatunk pdf-ben: 1-5. hely a Googleban „pizzarendelés Bp. I. kerület” és ehhez hasonló kifejezésekre 2009. július 16-án.

Naponta változik a Google eredmény, függ attól is, hogy melyik szerverről kérdezzük le, google.com-ról vagy google.hu-ról kérdezzük, csak magyar találatokat mutasson-e vagy nemzetközit, stb. A lényeg, hogy az első 3-ban legtöbbször benne vagyunk.

Ez persze nem véletlen. Nekünk nem a munkánk a keresőoptimalizálás, hanem a hobbink. :)

Sok link mutat ránk

A Yahoo pl. 1618 ránk mutató hivatkozást tart számon.

Ebből kb. 600-at mi helyeztünk el folyamatos munkával link gyűjteményekben és link megosztókon, a többi magától keletkezett.

Ezekről a helyekről szintén sok látogató érkezik – profitáljon Ön is belőle!

Rendszeresen visszatérő látogatóink vannak

Szinte minden nap friss tartalmat kínálunk látogatóinknak.

Lehet szavazni, pizzériákat értékelni, véleményezni.

Folyamatosan frissen tartjuk adatbázisunkat, célunk, hogy a magyarországi pizzériák 95%-a megtalálható legyen benne, térképpel is.

Pizza receptjeink száma 100-nál is több.

Mi vagyunk az első (és máig az egyetlen pizzaportál) Magyarországon. 12 hónapon belül 2 olyan gasztronómiai fejlesztésünk is tervben van, amiben egy ideig biztosan egyetlenek leszünk az országban.

Folyamatosan reklámozzuk az új honlapunkat, és azokat a pizzériákat, akik csatlakoztak. Ön vajon köztük lesz?

Milyen lesz a Pizza-Pizzéria.hu pizzarendelési portál?

Ételrendelési portál, ahol fő profil a pizza.

Tudatos stratégiával 2 hónapon belül ez a honlap is a keresők élén lesz, minimum 1000 fő napi látogatóval.

Az összes ételrendelési portálnak több honlapja is van, ezek a honlapok egymást segíteni tudják az előkelő Google helyezésekben.

Második honlapunknál ezért sokkal rövidebb idő lesz elérni mindazt, amit a Pizza-Pizzéria.com-mal már elértünk. A két honlap egymást erősíteni fogja.

A Pizza-Pizzéria.com által generált forgalom nagy részét tovább irányítjuk a Pizza-Pizzéria.hu-ra.

A portál indulása után, a webáruházakhoz hasonlóan rendelni lehet (pizzát és más ételeket), a rendelést pedig továbbítjuk Önnek (amennyiben csatlakozik).

www.Pizza-Pizzéria.hu

Milyen feltételei vannak a csatlakozásnak? Mennyibe kerül?

Mindannyiunk érdeke, hogy Önnek sok bevétele legyen! :-)

A feltételekről tájékozódhat a Pizza-Pizzéria.hu oldalon.

Miért éri meg elsők között csatlakozni?

Mi speciálisan pizzarendelési portált nyitunk. Így sokkal kevesebb versenytárs vendéglátóval kell megküzdeni a vásárlók figyelméért (mert pizzéria kevesebb van, mint mindenfajta étterem.)
Nem mindegy, hogy a forgalom 30 vagy 3 pizzéria között oszlik-e meg.

Minek kell még egy újabb pizzarendelési portál? Miért nem elég az, ami már van?

Az élet a változásról szól. Vagy mi csinálunk egy újabb ételrendelés portált, vagy csinál majd valaki más. Folyamatosan kérdezgetik a látogatóink, miért nem lehet közvetlenül a honlapunkról rendelni. Hát most már lehet.

Önnek az a legfontosabb, hogy nagy forgalma legyen. Mi ezt biztosítani fogjuk.

Természetesen a minőségi, korrekt üzleti magatartást, a felhasználóbarát rendszert, a barátságos ügyfélszolgálatot, a precíz ügyintézést szintén szem előtt tartjuk. De kár szépíteni: ha csak ezek vannak, de gyenge a forgalom, kevés a vásárlás, akkor kevés bevétele lesz.

Vannak 6-8 éve működő ételrendelési portálok. Velük vagyunk versenyben a Google 1-3. helyén. Ugyanazt a forgalmat tudjuk hozni a keresőkből, mint ők.

Ezen kívül az összes többi ételrendelési portálnál sokkal kedvezőbb áron dolgozunk.

Mit veszít akkor, ha kihagyja ezt a lehetőséget és nem csatlakozik?

Vásárlókat és pénzt fog veszíteni.

Azok az emberek, akik a Googleban pizzarendelést keresnek a lakó- vagy munkahelyükön, legalább 30%-ban a mi linkünkre kattintanak (most még, amint az új honlap, a Pizza-Pizzéria.hu is színre lép, ez a szám nőni fog).

Ha Ön nem partnerünk, akkor Ön helyett teljesen biztosan másik pizzériától fognak rendelni (kis esélye még marad, hisz a telefonszáma ott van pizza-pizzéria.com-on, lehet onnan még rendelése).

Ha csak egy másik ételrendelési portállal van szerződése, akkor az ő forgalmuk annyival csökken (már csökkent), amennyivel a mienk nő, vagyis kevesebb bevétel lesz.

De Ön valószínűleg profi étteremvezető, és nem fog veszni hagyni ennyi profitot.

Mit nyer még pluszban a forgalmon és a bevételeken kívül, ha csatlakozik?

Teszünk arról, hogy a csapból is mi folyjunk. Az Ön pizzériáját maximálisan reklámozni fogjuk a Pizza-Pizzéria.com-on és más helyeken is.

Minden pizzarendelési adatbázisban partnereinket előre vesszük a listában (kivéve, ha valaki fizetett az 1. és 2. kiemelt helyért, mert akkor az az övé), nevük mellé feltűnő piros linkkel kiemeljük, hogy online is lehet rendelni.

Ezt a kiemelést az összes kerületnél, városnál megcsináljuk, ahova csak szállít. Ha 20 kerület, akkor 20-nál. Ezen kívül azon az oldalon is, ahol az Ön pizzériáját értékelni lehet. Csak egy kattintás, és már lehet is rendelni.

Külön cikkben mutatjuk be a pizzériáját és a kínálatot (a pr cikk 20.000 Ft + áfa, de Önnek ez nem fog kerülni semmibe se).

Recepteknél, akcióknál is többször írunk Önökről, illetve a szabad reklámfelületeink egy részét (pl. oldalsó bannerek) is az Önök reklámozására fogjuk fordítani.

Gondoskodunk arról, hogy a keresők élén maradjunk. Amerikai, német és magyar profiktól tanulunk, folyton fejlesztjük a tudásunkat. Ez számunkra egy játék, amiben nyertesek akarunk lenni. Nyerjen velünk Ön is – mi úgysem tudunk pizzát kínálni! :)

Ha semmi mást nem kapna, csak ezeket a pluszokat, már ez bőségesen megtérülő befektetés lenne 40.000 Ft + áfáért.

Mire vár még? Csatlakozzon most! Itt csak akkor veszíthet, ha nem csatlakozik!

Összegezzük:

Mit kínálunk?

Nagy forgalmat
Sok vásárlást
Sok bevételt
Korrekt árakat
Korrekt magatartást
Rengeteg reklámot

És elég, ha a bevételéből, utólag fizet ezekért

Ja, és majd elfelejtettem: annyira biztosak vagyunk a sikerében és annyira fontos nekünk az Ön elégedettsége, hogy a csatlakozástól számítva 60 napig 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk! (akik a nyitás előtt csatlakoztak, azoknak a nyitástól számított 60 napig).

Ön semmit sem kockáztat, minden kockázatot vállalunk.
Ebben is különbek vagyunk más ételrendelési portáloktól, mert ilyen garanciát rajtunk kívül senki se vállal.

Csatlakozáshoz, érdeklődéshez kérem töltse ki ezt az űrlapot és kollegánk rövid időn belül keresni fogja Önt.

Szeretném, hogy a pizzériám/ éttermem elérhető legyen a Pizza-Pizzéria.hu pizzarendelési portálon  igen
Szeretnék szponzornak jelentkezni az akciókhoz reklámért cserébe  igen
Név (az Ön neve)*:
E-mail*:
Így szólíthatjuk (keresztnév)*:
Telefonszám (ahol Önt el lehet érni)*:
Számlázási név (ami a számlára kerül):
Adószám:
Számlázási cím:
Postázási cím (ha eltér a számlázásitól):
Megjegyzés:
Pizzéria/ étterem neve:
Pizzéria/ étterem honlapja:
Több pizzériával/ étteremmel szeretnék elérhető lenni a Pizza-Pizzéria.hu pizzarendelési portálon :  igen

pizzaportál2Finom pizzaPizza-Pizzéria
Pizzarendelés
pizzaportál2
Pizzarendelés éjszaka
Pizza akciók
pizzaportál1
Pizzareceptek
Online pizzarendelés
Finom pizza
Álomlány