Pizzériáknak ajánlat

 
Óriás pizza                                         Tanulmány pizzéria-vezetőknek - klikk!

Küldhetünk vendégeket?

Az Önök pizzája fantasztikusan finom.
A vendégeik elégedettek.
Vajon Ön is elégedett a vendégei és megrendelései számával?

Képesek lennének még több vendéget kiszolgálni?
Teljesíteni tudnának még több házhoz szállítást?

Ha igen a válasz, akkor kérem, olvasson tovább, mert itt arról lesz szó, hogyan lehet még több vendégük.

 

Valószínűleg mindannyian jártunk már olyan étteremben, pizzériában, ami a legkiválóbb ételek és a legkitűnőbb kiszolgálás ellenére is vagy fájóan üres volt, vagy csak alig lézengett benne egy-két vendég. Talán azért, mert még nem ismerték elég sokan azt a helyet, vagy ismerték ugyan, de valamiért mégis a szomszédos éttermet választották.

Ég és föld a különbség az ilyen pizzéria/ étterem és az olyan között, ahova már napokkal korábban ajánlott asztalt foglalni, hogy biztosan beférjen az ember.

Ugyanígy vannak olyan pizzériák, konyhák, ahol sokkal több pizzát lennének képesek megsütni és amelyek sokkal több pizzát lennének képesek házhoz szállítani, ha lenne kellően sok megrendelésük.

Nem tudom, hogy a fentiek mennyire igazak vagy nem igazak az Ön pizzériájára, éttermére, de ha Ön a
telt házat választaná az üres és a félig telt helyett,
ha a pizza kemencék teljes kihasználtságát szeretné,
és annyi vendéget, amennyit csak lehet,
akkor vendég ügyben garantáltan a legjobb helyen olvas

 
Önök finomabbnál finomabb pizzákat sütnek, mi pedig összegyűjtjük a pizzára éhes embereket.
Mivel mi nem vagyunk vendéglátóhely, szívesen átküldünk vendégeket Önökhöz pizzát rendelni akár a pizzériában ülve, akár telefonon vagy online.

Hogyan?
 

A Pizza-Pizzéria pizzaportál 3 éve működik, és naponta 2000-2500 pizzára éhes ember látogatja. (Havonta 60.000-75.000 pizza iránt érdeklődő – mindennap nő a létszám) Az RSS-t naponta 1000-1500-an olvassák.

A látogatóink kb. 80 %-a pizzériát keres vagy pizzát akar rendelni.
Kiválasztanak az adatbázisból egy pizzériát és felveszik vele a kapcsolatot. Valószínűleg már Önökhöz is érkeztek tőlünk vendégek vagy megrendelések.

Ha még nincs itt a pizzériája, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, mert teljesen díjtalanul bevesszük a pizzériát az adatbázisba! Ha csak heti 2-3 vendéggel lesz több Önöknél ezáltal, már azért is bőségesen megérte bekerülni. Ne szalassza el ezt a lehetőséget! E-mail küldése
 

Szeretné, hogy Önöket válasszák a pizzára éhes emberek, ne pedig Önök helyett a szomszédos pizzériát?

Lehetősége van befolyásolni a vendégei számát.
Lehetősége van kiemelést kérni, hogy a pizzériája kitűnjön a többi, hasonló pizzéria közül.
Ezáltal a pizzériájára fel tudja hívni a honlaplátogatók figyelmét, akik így nagyobb eséllyel Önöket fogják választani, nem pedig a versenytárs pizzériáját.
 

A következő kiemeléseket választhatja (bármelyiket, függetlenül egymástól)

1. A pizzéria neve egy link, ami átvezet az Ön honlapjára

link kiemelés

 
2. A pizzéria adatai feltűnő keretben vannak

keretes kiemelés

 
3. Az alap adatokon kívül (pizzéria neve, címe, 1 telefonszám) további adatok megadása

Pl. nyitva tartás, rendelni lehet-e, + 2 telefonszám, étkezési jegyet elfogadnak-e és milyet, házhozszállítás díja (az adott településen vagy kerületben), minimális rendelési érték (az adott településen vagy kerületben), kiszállítási idő, + tetszőleges 3 sor a pizzériáról, étteremről, konyháról.

több infó kiemelés

 
4. Fényképes kiemelés: 3 db bélyegkép nagyságú fotó a pizzériáról, étteremről vagy a pizzákról

fotó kiemelés

 
Lehet mindet egyszerre? Miért is ne? :)

4 kiemelés egyszerre

 
4 kiemelés egyszerre – ugye vonzza a tekintetet?
Van egy speciális ajánlatunk – olvassa el!

5. Egész oldalas, részletes, fényképes bemutatkozás a pizzéria értékelése oldalon (link vezet oda az adatbázisból)

6. A helyi (településenkénti/ kerületi) adatbázis 1. és 2. kiemelt helyén lenni

7. A megyei vagy budapesti összesített adatbázisban benne lenni

8. Akcióról, kedvezményről információt adni a Pizza nyeremények, akciók, kedvezmények oldalon

9. Akcióról, kedvezményről információt adni a Pizza Hírlevélben

 

Nos, van köztük olyan lehetőség, amit szívesen kipróbálna?

Bármi, amin a pizzériát, pizza házhoz szállítást kereső éhes ember szeme megakad, jó ötlet arra, hogy becsábítsa őt a pizzériába vagy kedvet csináljon ahhoz, hogy Önöktől rendelje meg a pizzáját.

 

Próbálja ki most! Mennyiért is?

Annak ellenére, hogy egyes portálokon és link gyűjteményekben havi több százezerbe kerül a kiemelés és a banner hirdetés feladás, mi nemcsak 1-2 kiváltságos helyzetben levő pizzéria számára akarjuk elérhetővé tenni a kiemelési lehetőséget, ezért nálunk

már kettő pizza áráért is lehet kiemelést igényelni.

Csupán annyit kell tennie, hogy a kipróbálási űrlapot kitölti és az elküld gombot benyomja.

Utána rövid időn belül jelentkezik kollégánk, és a kiemelés már 3-4 munkanapon belül látható lesz a pizzériák adatbázisában és/vagy a pizzarendelési adatbázisokban is.

Akár már holnaptól kiemelheti pizzériáját, éttermét a többi hasonló vendéglátóhely közül, és ezáltal már holnaptól több vendége és bevétele lehet ezáltal.
Érdekel, kipróbálom! >>
 

Miért érdemes a Pizza-Pizzériát választani?

Mert Önök profik pizzakészítésben, kiszolgálásban, házhoz szállításban, mi pedig profik vagyunk a vendégek megtalálásában.

Pizzaportálunkat naponta 2000-2500 pizzarajongó látogatja (+ napi 1000-1500 RSS olvasó). Az egyedi látogatóink száma napról napra nő – most kb. havonta 60.000 – 75.000 pizzarajongó.

Látogatóink kb. 80%-a pizzát akar rendelni vagy pizzériát keres. Ezt onnan tudjuk, hogy folyamatosan mérjük és statisztikát vezetünk arról, ki melyik honlapról érkezett vagy milyen kifejezést írt be a keresőbe, mielőtt idekerült.

Több, mint 300 hazai, pizzával kapcsolatos link gyűjteményben vagyunk benne, pl. pizza.lap.hu vagy pizzéria.linkpark.hu, így innen is szép számmal érkeznek pizzériát keresők vagy pizzarendelést feladni akarók.

Pizzarendelés, pizzériák és ehhez hasonló kifejezésekre a keresőkben jelen vagyunk az 1-10. helyen, még szűkebb keresésekre, pl. „pizzériák Budapest VIII. kerület” legtöbbször az első 1-3. helyen – így akik a keresőkben pizzériát, pizzarendelést keresnek, könnyen ide találnak és találkoznak az Ön pizzériájának elérhetőségével.

1. hely a Googleben
1. helyen vagyunk a Googleben

Rendszeresen visszatérő látogatóink vannak, mert a honlap tartalma naponta vagy hetente többször frissül – sokan iratkoznak fel az RSS-re vagy a Pizza Hírlevélre

És a legfontosabb: ezt a sok, pizzát akaró honlaplátogatót szívesen átirányítjuk Önhöz, mert mi pizzát nem tudunk adni nekik, csak információt. A pizzájukat egyék csak meg az Ön pizzériájában, éttermében, vagy rendeljék meg Önöktől!
 

Hol és hányszor lehet benne lenni a Pizza-Pizzéria adatbázisában?

2 adatbázis van:
A, a pizzériák adatbázisa, ahol a pizzéria helye szerint lehet benne lenni (település vagy kerület)

Például: Budapest VI. kerület (Terézváros) pizzériái

B, a pizzarendelések adatbázisa, ahol a szállítás helye (pizzarendelő lakása) szerint lehet benne lenni (település vagy kerület)

Például: Pizza rendelés, pizza házhozszállítás – Budapest VI. kerület

Így egy pizzéria, ha házhoz szállítást is vállal, benne van a pizzériák adatbázisában, és azoknak a településeknek vagy kerületeknek az adatbázisában is, ahova szállít.

Ez a csoportosítás azért praktikus, mert ha valaki pl. beírja a Google-ba, hogy „pizzarendelés Budapest III. kerület”, akkor első helyen megkapja a Pizza-Pizzéria azon oldalát, amelyik konkrétan erről szól, így már rögtön tud is választani egyet az ott levő pizzériák és konyhák közül.

 

Milyen kiemelésekkel lehet a honlap látogatók figyelmét megragadni?

1. A pizzéria neve egy link, ami átvezet az Ön honlapjára
Ha Önnek van honlapja, akkor jó megoldás lehet a látogatókat a saját honlapra terelni, mert ott sokkal részletesebb információkat kaphatnak, vagy online is meg tudják rendelni a pizzájukat.
A honlaplátogatók kényelmesek, ritkán fordul elő, hogy itt látnak egy pizzérianevet és utána keresni kezdik a böngészőben. Ha viszont itt egy link, akkor egy kattintással az Ön honlapján vannak (és rendelnek)

link kiemelés

 
2. A pizzéria adatai feltűnő keretben vannak
A színes kiemelés vonzza a honlaplátogatók tekintetét, ösztönösen a feltűnőre figyelnek először.

keretes kiemelés

 
3. Az alapadatokon kívül (pizzéria neve, címe, 1 telefonszám) további adatok megadása

A pizzériák adatbázisba: nyitva tartás, rendelni lehet-e, + 2 telefonszám, étkezési jegyet elfogadnak-e és milyet, + tetszőleges 3 sor a pizzériáról
A pizzarendelések adatbázisaiba: nyitva tartás, rendelés leadási idő, házhozszállítás díja (az adott településen vagy kerületben), minimális rendelési összeg (az adott településen vagy kerületben), kiszállítási idő, + 2 telefonszám, étkezési jegyet elfogadnak-e és milyet, + tetszőleges 3 sor a pizzériáról

A honlaplátogatók ha rögtön, keresgélés nélkül megtalálják az őket érdeklő információkat, akkor azt a pizzériát fogják választani, amelyik választ ad a kérdéseikre (pl. mi a nyitva tartási idő, vagy kell-e a házhoz szállításért fizetni).
Plusz 3 sorban szabadon kiemelheti a pizzéria legelőnyösebb, vevőcsábító tulajdonságait is.

több infó kiemelés

 
4. Fényképes kiemelés: 3 db bélyegkép nagyságú fotó a pizzériáról vagy a pizzákról
A kép vonzza a tekintetet, plusz összefut a nyál a honlap látogató szájában, így nagyobb eséllyel rendel egy fényképes helyről, vagy megy el oda enni.

fotó kiemelés

 
Keverjen koktélt!
Ezt a 4 kiemelés fajtát szabadon lehet variálni, pl.1.+3., 1.+2.+4. vagy akár mindet is választhatja egyszerre – ahogy jólesik.

4 kiemelés egyszerre
4 kiemelés egyszerre – ugye vonzza a tekintetet?

 
Speciális ajánlat – csak korlátozott ideig érvényes!

Ha Önnek tetszik ez a 4 kiemelés (így, egyszerre a leghatékonyabb), akkor válassza a 4-es koktél csomagunkat! Most nagyon kedvező áron megrendelheti.
De ez még nem minden!
Egyedülálló, 100%-os pénz visszafizetési garanciát adunk!

Több információért a 4-es koktél csomagról kattintson ide!

5. Egész oldalas, részletes, fényképes bemutatkozás a pizzéria értékelése oldalon (link vezet oda az adatbázisból)
Ez akkor nagyon jó ötlet, ha a pizzéria még nem rendelkezik saját honlappal, de így mégis be tudja mutatni magát a honlap látogatóinak.

Honlappal már rendelkező pizzériáknak a látogatók kényelmessége miatt jó megoldás. Sokan vannak, akik nem szívesen hagyják el a Pizza-Pizzériát és mennek el egy ismeretlen honlapra, inkább helyben, csak egy kattintással néznék meg és hasonlítanák össze a pizzériákat és a pizzákat.

A külön oldalt ugyanazokkal a módszerekkel optimalizáljuk, mint a többi oldalainkat (amik a keresők 1-10 helyén belül vannak egy nagyon erős versenyben), így az adott pizzéria nevére keresők is idetalálnak. Ez akkor nagy előny, ha netán a pizzéria saját honlapja nincs a keresőkben a lista elején.

Igazából minden pizzériának, étteremnek van saját, külön oldala nálunk, ahol a látogatók értékelni tudják a pizzériát és leírhatják a tapasztalataikat.
Ide lehet még több információt elhelyezni a pizzériáról.

6. A helyi (településenkénti/ kerületi) adatbázis 1. és 2. kiemelt helyén lenni
Bármelyik lista élén lenni azt jelenti, hogy ha a látogató úgy érzi, megtalálta, amit keres, akkor már nem is nézi meg a további lehetőségeket.

Mivel csak egy kiemelt 1. hely és egy kiemelt 2. hely van, érdemes lecsapni rájuk, mielőtt valaki más lefoglalja. Akkor is érdemes jelentkezni ezekre a helyekre, ha már foglaltak, mert így várólistára tesszük a kérést. Ha a kiemelt 1. vagy a kiemelt 2. hely gazdája a továbbiakban nem akar már a lista elején lenni, vagy meghosszabbításkor nem utalja át a kiemelés díját határidőre, akkor értesítjük a várólistán a következőt, aki átveheti a helyét.

(Pl. Pizzarendelés Budapest VII. kerület, Debreceni pizzériák)

7. A megyei vagy budapesti összesített adatbázisban benne lenni
Ide csak 2 pizzéria kerülhet be, amelyik a pizzéria vagy pizzarendelés adatbázison felül pluszban még itt is jelen van az adataival.

Azért előny itt lenni, mert ha a látogató a keresőből, link gyűjteményből először ide érkezik, vagy a honlapon navigálva rákattint a megyei vagy budapesti adatbázisokra, és itt megtalálja a neki tetsző információt, akkor sokszor már nem is keres tovább, hanem felveszi az adott pizzériával a kapcsolatot.
Az egységes arculat miatt itt nincs külön kiemelés (fotó, több infó, színes keret)

Mivel csak 2 hely van településenként és kerületenként, érdemes lecsapni rájuk, mielőtt valaki más lefoglalja. Akkor is érdemes jelentkezni ezekre a helyekre, ha már foglaltak, mert így várólistára tesszük a kérést. Ha ezeknek a helyeknek gazdája a továbbiakban nem akar kiemelve lenni, vagy meghosszabbításkor nem utalja át a kiemelés díját határidőre, akkor értesítjük a várólistán a következőt, aki átveheti a helyét.

(Pl. Budapesti pizzériák, Pizzarendelés Pest megyében)

8. Akcióról, kedvezményről információt adni a Pizza nyeremények, akciók, kedvezmények oldalon
A honlap látogatók nem fogják csak azért átböngészni a honlapokat, hogy értesüljenek egy-egy akcióról vagy egy kedvezményről. De ha itt könnyen hozzájutnak az információhoz, akkor szívesen elfogadják és használják ezeket a lehetőségeket.
Egy jól sikerült akcióval egy életre szóló vendéget lehet szerezni, aki ráadásul az ismerőseit is magával viszi a pizzériába, vagy ajánlja nekik a pizzarendelést.

9. Akcióról, kedvezményről információt adni a Pizza Hírlevélben
Azokhoz a nagyon értékes pizzarajongókhoz lehet így eljuttatni az információkat, akik saját maguk kérték, hogy kapjanak hírlevelet, ezzel is kifejezve, hogy nyitottak a jó ajánlatokra.
Belőlük – egy kis ügyesség, egy jó ajánlat, és a közeli elérhetőség által – könnyen lehet törzsvendég.
 

Érdekel, kipróbálom! >>

Mibe kerülnek a kiemelések?

Az adatbázisba a bekerülés teljesen díjtalan.

A legtöbb kiemelés csak kettő pizza árába kerül havonta, vagy még annyiba sem (attól függ, mennyibe kerül egy pizza Önöknél).
Több kiemelés egyszerre is csak néhány pizza ára, ami már akkor bőségesen megtérül, amikor az Önhöz irányított első vendégek kifizetik a fogyasztásukat vagy rendelésüket.

 
Kiemelési lehetőségek kettő pizza áráért

1. A pizzéria neve egy link, ami átvezet az Ön honlapjára

Csak 2.500 Ft + áfa /hó pizzériánként a pizzériák adatbázisában és az összes pizzarendelési adatbázisban, ahová csak pizzát szállít (elégedettségi garanciával!)

2. A pizzéria adatai feltűnő keretben vannak

Csak 2.500 Ft + áfa /hó pizzériánként a pizzériák adatbázisában és az összes pizzarendelési adatbázisban, ahová csak pizzát szállít (elégedettségi garanciával!)

3. Az alapadatokon kívül (pizzéria neve, címe, 1 db. telefonszám) további adatok megadhatók
A pizzériák adatbázisba: nyitva tartás, rendelni lehet-e, + 2 telefonszám, étkezési jegyet elfogadnak-e és milyet, + tetszőleges 3 sor a pizzériáról
A pizzarendelések adatbázisba: nyitva tartás, rendelés leadási idő, házhozszállítás díja (az adott településen vagy kerületben), minimális rendelési érték (az adott településen vagy kerületben), kiszállítási idő, + 2 telefonszám, étkezési jegyet elfogadnak-e és milyet, + tetszőleges 3 sor a pizzériáról

Csak 2.500 Ft + áfa /hó pizzériánként a pizzériák adatbázisában és az összes pizzarendelési adatbázisban, ahová csak pizzát szállít

4. Fényképes kiemelés: 3 db bélyegkép nagyságú fotó a pizzériáról vagy a pizzákról (esetleg a főszakácsról vagy az étterem vezetőjéről ;-) ) (ha nagyobb a kép, nem baj, tudjuk kicsinyíteni)

Csak 2.500 Ft + áfa /hó pizzériánként a pizzériák adatbázisában és az összes pizzarendelési adatbázisban, ahová csak pizzát szállít (elégedettségi garanciával!)

5. Egész oldalas, részletes, fényképes bemutatkozás a pizzéria értékelése oldalon (link vezet oda az adatbázisból)

Csak 2.500 Ft + áfa /hó pizzériánként a pizzériák adatbázisában és az összes pizzarendelési adatbázisban, ahová csak pizzát szállít (elégedettségi garanciával!)

A csak kettő pizza áráért típusú kiemeléseknél a minimális rendelési időszak 3 hónap, kivéve 20.000 Ft + áfa rendelés felett.

 

AKCIÓ! 5.000 Ft + áfa/ hó kiemelési díjtól lehet havonta is fizetni, folyamatos (előre) átutalással, mindig csak a havidíjat.
Ha azonban éves díjat fizet egy összegben, minimum 10%-ot megspórol.
Ha a havi díj kevesebb, mint 5.000 Ft+ áfa, akkor is lehet havonta fizetni, ekkor első alkalommal 3 havi díjat kérünk, majd a 4. hónaptól havonkénti rendszeres átutalással lehet fizetni.

Speciális ajánlat – csak most!

Ha tetszik ez a négy kiemelésfajta, akkor most nagyon kedvező feltételekkel kínáljuk a következő kombinációt: 4-es koktél csomag a következő alkotórészekből:
1. A pizzéria neve egy link, ami átvezet az Ön honlapjára
2. A pizzéria adatai feltűnő keretben vannak
3. Az alap adatokon kívül (pizzéria neve, címe, 1 telefonszám) további adatok is megadhatóak
4. Fényképes kiemelés: 3 db bélyegkép nagyságú fotó a pizzériáról, étteremről vagy a pizzákról

Ez a 4 kiemelés fajta, bármennyi helyen is jelenik meg a Pizza-Pizzéria portálon, most mindössze havi 5.000 Ft + áfa összegbe kerül (napi 167 Ft + áfa)

Fizetheti havonta is, folyamatos átutalási megbízással.

Ha egy évet előre fizet, akkor 50% kedvezményt adunk, azaz 60.000 Ft + áfa helyett 30.000 Ft + áfa a kiemelések díja egész évre (napi 100 Ft + áfa)

De ez még nem minden!

Egyedülálló, 100%-os pénz visszafizetési garanciát nyújtunk 30 napon át

Magyarországon sehol, egyetlen hirdetésre sem adnak garanciát. Mi a teljes összeget visszafizetjük, ha nem lenne teljesen elégedett.
Hosszú távon gondolkozunk, fontos a partnereink elégedettsége.

Ön semmit sem veszíthet, az összes kockázatot levesszük a válláról!

Itt tudja megrendelni a 4-es koktél csomagot: 4-es koktél csomag

 

További kiemelések:

6. A helyi (településenkénti/ kerületi) adatbázis 1. és 2. kiemelt helyén lenni

1. kiemelt hely: 3.000 Ft + áfa / hó
2. kiemelt hely: 2.000 Ft + áfa / hó
(minimális lekötési idő 3 hónap)

7. A megyei vagy budapesti összesített adatbázisba kerülni

1. kiemelt hely 2.000 Ft + áfa / hó
2. kiemelt hely 1.000 Ft + áfa / hó
(minimális lekötési idő 3 hónap)

8. Akcióról, kedvezményről információt elhelyezni a Pizza nyeremények, akciók, kedvezmények oldalon
1. alkalom díjmentes, utána
csak 2.000 Ft + áfa / alkalom (max. 5 sor hír, 1 bélyegkép lehetőség, 1 link) – 30 napig marad fent

vagy folyamatos akció, kedvezmény esetén 1.000 Ft + áfa/ hó – mindaddig fent marad, ameddig a havidíjat fizetik
Ingyenes! Elküldi az akciót, és INGYEN közzétesszük honlapunkon és a facebookon
(bolondság lenne kihagyni!)

9. Akcióról, kedvezményről információt adni a Pizza Hírlevélben
csak 3.000 Ft + áfa / hírlevél (korlátozott számú hely van hírlevelenként)

Kedvezmények:

Mennyiségi kedvezmény: 6 havi előre fizetés esetén -5%
12 havi előre fizetés esetén -10% a nettó árból

Rendelési kedvezmény: 30.000 Ft + áfát meghaladó rendelés és előre fizetés esetén – 5%
50.000 Ft + áfát meghaladó rendelés és előre fizetés esetén – 7,5%
75.000 Ft + áfát meghaladó rendelés és előre fizetés esetén – 10%
95.000 Ft + áfát meghaladó rendelés és előre fizetés esetén - 20%
a nettó árból.
A mennyiségi és a rendelési kedvezményt nem lehet összevonni, de lehet a kettő közül a kedvezőbbet választani.

Figyelem! Az egyedülálló, 100%-os pénz visszafizetési garancia az összes kiemelésre érvényes.

Ha nem lenne teljesen elégedett, akkor felbontjuk a szerződést és visszafizetjük a kiemelés díjának 100%-át. Kerek 30 napja van a garancia érvényesítésére.

Ezáltal Ön semmit sem kockáztat, minden kockázatot mi állunk!

Nos, mire vár még? :)
Ennél jobb ajánlatot úgysem fog találni.

Megyek kipróbálni

Nem próbálgatok, egyenesen megrendelem!

Pizza

pizzaportál2Finom pizza



pizzaportál1
Finom pizza
Pizza akciók
Álomlány
pizzaportál2
Pizzarendelés
Pizza-Pizzéria
Online pizzarendelés
Pizzareceptek
Pizzarendelés éjszaka